De nettowinst kwam uit op €1,02 mrd, tegenover €1,87 mrd in dezelfde periode van vorig jaar. De consensusverwachting bij de analisten lag op een nettowinst van €1,18 mrd.

Anderzijds steeg de operationele winst met 23% tot €2,19 mrd, wat dan weer beter dan verwacht was. Topman Michael Diekmann, bevestigde het vooruitzicht van een operationele winst van ongeveer €7,2 mrd voor het volledige boekjaar.

Tijdens het tweede kwartaal bleven de marktomstandigheden wat betreft de verzekeringen van onder andere vastgoed, schade en auto's minder gunstig. Levensverzekeringen deed het echter zeer goed.

De nettowinst kwam uit op €1,02 mrd, tegenover €1,87 mrd in dezelfde periode van vorig jaar. De consensusverwachting bij de analisten lag op een nettowinst van €1,18 mrd. Anderzijds steeg de operationele winst met 23% tot €2,19 mrd, wat dan weer beter dan verwacht was. Topman Michael Diekmann, bevestigde het vooruitzicht van een operationele winst van ongeveer €7,2 mrd voor het volledige boekjaar. Tijdens het tweede kwartaal bleven de marktomstandigheden wat betreft de verzekeringen van onder andere vastgoed, schade en auto's minder gunstig. Levensverzekeringen deed het echter zeer goed.