Allianz Global Investors: "Na de VS kan ook Frankrijk zijn Triple-A rating verliezen. Mocht dit gebeuren dan hebben binnen de G-7 alleen Duitsland, Groot-Brittannië en Canada een AAA rating. De kredietbeoordelingen van opkomende landen stijgen daarentegen. De westerse landen, en dan vooral de Europese landen, proberen het vertrouwen van de markten te herwinnen door hun schuld terug te brengen."

Desondanks zal de volatiliteit op de financiële markten hoog blijven door de situatie rond Griekenland. Het gevolg is wel dat de fundamentele factoren genegeerd worden.

Allianz: "Zo waren de meest recente economische cijfers uit de VS positief en publiceerde 70% van de bedrijven in de Verenigde Staten in het derde kwartaal cijfers die beter waren dan verwacht."

Allianz Global Investors: "Na de VS kan ook Frankrijk zijn Triple-A rating verliezen. Mocht dit gebeuren dan hebben binnen de G-7 alleen Duitsland, Groot-Brittannië en Canada een AAA rating. De kredietbeoordelingen van opkomende landen stijgen daarentegen. De westerse landen, en dan vooral de Europese landen, proberen het vertrouwen van de markten te herwinnen door hun schuld terug te brengen." Desondanks zal de volatiliteit op de financiële markten hoog blijven door de situatie rond Griekenland. Het gevolg is wel dat de fundamentele factoren genegeerd worden. Allianz: "Zo waren de meest recente economische cijfers uit de VS positief en publiceerde 70% van de bedrijven in de Verenigde Staten in het derde kwartaal cijfers die beter waren dan verwacht."