Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management verwijst in dat verband naar de situatie in Griekenland. De beleggingsfondsen van JP Morgan AM durven opnieuw te kijken naar Griekse aandelen, ook al draaien sommige zaken in Griekenland nog altijd vierkant.

De bedrijven die de storm hebben doorstaan, zijn een stuk sterker geworden. Er heeft een soort natuurlijke selectie plaatsgevonden waarbij alleen de heel sterke bedrijven zijn overgebleven. Wat Griekenland zelf betreft, verwijst Juvyns naar Ierland. Dit land is er in geslaagd om er bovenop te raken, een voorbeeld dat Griekenland zou moeten kunnen volgen.

Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management verwijst in dat verband naar de situatie in Griekenland. De beleggingsfondsen van JP Morgan AM durven opnieuw te kijken naar Griekse aandelen, ook al draaien sommige zaken in Griekenland nog altijd vierkant. De bedrijven die de storm hebben doorstaan, zijn een stuk sterker geworden. Er heeft een soort natuurlijke selectie plaatsgevonden waarbij alleen de heel sterke bedrijven zijn overgebleven. Wat Griekenland zelf betreft, verwijst Juvyns naar Ierland. Dit land is er in geslaagd om er bovenop te raken, een voorbeeld dat Griekenland zou moeten kunnen volgen.