De Italiaanse minister van Financiën relativeert de risico's op een grote politieke crisis in zijn land, uitgelokt door de partij van Silvio Berlusconi. De risico's op zo een crisis zijn volgens Fabrizio Saccomanni overdreven, de minister is van mening dat er nog altijd een oplossing te vinden is.

Volgens Saccomanni zou het in de huidige omstandigheden onverantwoord zijn om zo'n crisis uit te lokken. Hij rekent daarom op de verantwoordelijkszin van Berlusconi om het land niet onbestuurbaar achter te laten. Of Berlusconi gevoelig is voor dergelijke argumenten.

De Italiaanse minister van Financiën relativeert de risico's op een grote politieke crisis in zijn land, uitgelokt door de partij van Silvio Berlusconi. De risico's op zo een crisis zijn volgens Fabrizio Saccomanni overdreven, de minister is van mening dat er nog altijd een oplossing te vinden is. Volgens Saccomanni zou het in de huidige omstandigheden onverantwoord zijn om zo'n crisis uit te lokken. Hij rekent daarom op de verantwoordelijkszin van Berlusconi om het land niet onbestuurbaar achter te laten. Of Berlusconi gevoelig is voor dergelijke argumenten.