Bovendien is het vandaag Allerheiligen, een feestdag die in heel wat Europese landen wordt gevierd. We vermelden wel de cijfers van TNT. In de Verenigde Staten heeft inmiddels al bijna de helft van de bedrijven uit de S&P 500 de kwartaalcijfers gepubliceerd.

Daarmee is de stroom bedrijfsresultaten stilaan over het hoogtepunt heen. Vandaag kijken we in de Verenigde Staten uit naar de cijfers van Corning, Baker Hughes Corporation, Fannie Mae, Freddie Mac, Imperial Oil, Humana en Anadarko Petroleum Corporation.

Bovendien is het vandaag Allerheiligen, een feestdag die in heel wat Europese landen wordt gevierd. We vermelden wel de cijfers van TNT. In de Verenigde Staten heeft inmiddels al bijna de helft van de bedrijven uit de S&P 500 de kwartaalcijfers gepubliceerd. Daarmee is de stroom bedrijfsresultaten stilaan over het hoogtepunt heen. Vandaag kijken we in de Verenigde Staten uit naar de cijfers van Corning, Baker Hughes Corporation, Fannie Mae, Freddie Mac, Imperial Oil, Humana en Anadarko Petroleum Corporation.