Nu kan er bovenop elk pyramideschema een nieuw pyramideschema opgebouwd worden. De beleggers zijn zo gewend geraakt aan zeepbellen dat ze zich ongerust beginnen te voelen wanneer er geen meer geblazen worden. De beleggers zijn met andere woorden dol op zeepbellen.

Alleen zeepbellen houden de financiële markten nog op koers en dat is vanzelfsprekend een zeer verontrustende situatie. De roep voor nieuwe zeepbellen weerklinkt steeds harder, de beleggers zullen waarschijnlijk dus hun zin krijgen. Tot het op een bepaald moment allemaal fout zal aflopen.

Nu kan er bovenop elk pyramideschema een nieuw pyramideschema opgebouwd worden. De beleggers zijn zo gewend geraakt aan zeepbellen dat ze zich ongerust beginnen te voelen wanneer er geen meer geblazen worden. De beleggers zijn met andere woorden dol op zeepbellen. Alleen zeepbellen houden de financiële markten nog op koers en dat is vanzelfsprekend een zeer verontrustende situatie. De roep voor nieuwe zeepbellen weerklinkt steeds harder, de beleggers zullen waarschijnlijk dus hun zin krijgen. Tot het op een bepaald moment allemaal fout zal aflopen.