Pro-Europa business think tank Gold Mercury International waarschuwt dat een toename van het euroscepticisme uiteindelijk kan leiden tot nieuwe oorlogen die op het Europees grondgebied uitgevochten zullen worden. Het is hoog tijd dat er iets gebeurt, want de huidige merknaam Europa roept alleen maar afkeer op.

Nicolas de Santis, president en secretaris generaal van Gold Mercury International, liet weten dat zijn organisatie een Brand EU Centre heeft opgezet om te werken aan een sterke merknaam. De Santis verwijst naar de oorlog in Joegoslavië 20 jaar geleden om te verwijzen naar de ernst van de huidige situatie.

Pro-Europa business think tank Gold Mercury International waarschuwt dat een toename van het euroscepticisme uiteindelijk kan leiden tot nieuwe oorlogen die op het Europees grondgebied uitgevochten zullen worden. Het is hoog tijd dat er iets gebeurt, want de huidige merknaam Europa roept alleen maar afkeer op. Nicolas de Santis, president en secretaris generaal van Gold Mercury International, liet weten dat zijn organisatie een Brand EU Centre heeft opgezet om te werken aan een sterke merknaam. De Santis verwijst naar de oorlog in Joegoslavië 20 jaar geleden om te verwijzen naar de ernst van de huidige situatie.