Maar wat Deutsche Bank's global head of FX strategy Bilal Hafeez op de Deutsche Bank Mittelstand FX conference in Hamburg verklaarde, deed de aanwezigen toch even met de ogen knipperen.

Alleen Jesus Christus kan de euro nog redden, zo verklaarde Hafeez. Van de politici moeten we geen heil meer verwachten, want die rollen als een bende vechtende kinderen over de grond.

Daardoor is een verdere integratie van de Europese Unie, die nochtans broodnodig is, zo goed als uitgesloten. Hafeez kan zich maar één figuur voorstellen die door de meeste Europeanen wordt gerespecteerd en nooit heeft gezondigd. Dat is Jezus Christus, naar wie nu wordt uitgekeken voor de redding van de eurozone.

Maar wat Deutsche Bank's global head of FX strategy Bilal Hafeez op de Deutsche Bank Mittelstand FX conference in Hamburg verklaarde, deed de aanwezigen toch even met de ogen knipperen. Alleen Jesus Christus kan de euro nog redden, zo verklaarde Hafeez. Van de politici moeten we geen heil meer verwachten, want die rollen als een bende vechtende kinderen over de grond. Daardoor is een verdere integratie van de Europese Unie, die nochtans broodnodig is, zo goed als uitgesloten. Hafeez kan zich maar één figuur voorstellen die door de meeste Europeanen wordt gerespecteerd en nooit heeft gezondigd. Dat is Jezus Christus, naar wie nu wordt uitgekeken voor de redding van de eurozone.