De FED heeft de financiële markten weliswaar geloodsd naar een periode van relatieve stabiliteit en lage volatiliteit, maar dat is niet meer dan schone schijn. Uiteindelijk zullen we voor die pseudo-rust een hoge prijs moeten betalen. Vroeg of laat zal namelijk het uur van de afrekening aanbreken.

In de huidige omstandigheden gaat de voorkeur van Grant uit naar grondstoffenaandelen, want commodities zullen profiteren van de toekomstige onzekerheid. Hij verkiest daarbij duidelijk goud als veiligheidsgordel. Alleen goud zal bescherming bieden als de klappen vallen, aldus nog Grant.

De FED heeft de financiële markten weliswaar geloodsd naar een periode van relatieve stabiliteit en lage volatiliteit, maar dat is niet meer dan schone schijn. Uiteindelijk zullen we voor die pseudo-rust een hoge prijs moeten betalen. Vroeg of laat zal namelijk het uur van de afrekening aanbreken. In de huidige omstandigheden gaat de voorkeur van Grant uit naar grondstoffenaandelen, want commodities zullen profiteren van de toekomstige onzekerheid. Hij verkiest daarbij duidelijk goud als veiligheidsgordel. Alleen goud zal bescherming bieden als de klappen vallen, aldus nog Grant.