Marc Faber, de auteur van het Gloom, Boom and Doom rapport, is van mening dat de FED zichzelf zo het leven onmogelijk heeft gemaakt. Zowat alles en nog wat is overkocht en de FED kan geen stap meer terugzetten zonder grote bewegingen op de financiële markten te veroorzaken.

Maar er is volgens Faber één asset categorie die nog niet overkocht is en dat is goud. Goud is nog steeds relatief goedkoop en kan op eender welk moment hogere regionen gaan verkennen. Zeker ten opzichte van aandelen zijn de edelmetalen, dus ook zilver, goedkoop gewaardeerd.

Marc Faber, de auteur van het Gloom, Boom and Doom rapport, is van mening dat de FED zichzelf zo het leven onmogelijk heeft gemaakt. Zowat alles en nog wat is overkocht en de FED kan geen stap meer terugzetten zonder grote bewegingen op de financiële markten te veroorzaken. Maar er is volgens Faber één asset categorie die nog niet overkocht is en dat is goud. Goud is nog steeds relatief goedkoop en kan op eender welk moment hogere regionen gaan verkennen. Zeker ten opzichte van aandelen zijn de edelmetalen, dus ook zilver, goedkoop gewaardeerd.