De BEL 20 sloot eveneens fractioneel hoger en flirtte met het niveau van 2575. KBC was eens de voortrekker, op een afstandje gevolgd door Delhaize. Aan de onderkant van de ranglijst waren er twee opvallende dalers, het betrof meer bepaald Umicore en UCB.

Andrea Williams, head of European equities bij Royal London Asset Management in Londen, vreest dat de koersen stilaan aan de bovenkant van hun trading range zijn aanbeland. Een verdere stijging behoort alleen tot de mogelijkheden wanneer de resultaten bijzonder goed meevallen.

De BEL 20 sloot eveneens fractioneel hoger en flirtte met het niveau van 2575. KBC was eens de voortrekker, op een afstandje gevolgd door Delhaize. Aan de onderkant van de ranglijst waren er twee opvallende dalers, het betrof meer bepaald Umicore en UCB. Andrea Williams, head of European equities bij Royal London Asset Management in Londen, vreest dat de koersen stilaan aan de bovenkant van hun trading range zijn aanbeland. Een verdere stijging behoort alleen tot de mogelijkheden wanneer de resultaten bijzonder goed meevallen.