Algemeen wordt verwacht dat er vorige maand 100.000 jobs verloren gingen en dat de werkloosheidsgraad is gestegen van 9,50% naar 9,60%.

Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het stilaan doodstil, met slechts sommige achterblijvers die nog komen rapporteren. Dat zal in de komende weken niet anders zijn.

Het is nu wachten op de resultaten van Alcoa, die binnen een goede maand gepubliceerd gaan worden. In afwachting moeten we ons tevreden stellen met de cijfers van achterblijvers, zoals vandaag bijvoorbeeld Campbell Soup.

Algemeen wordt verwacht dat er vorige maand 100.000 jobs verloren gingen en dat de werkloosheidsgraad is gestegen van 9,50% naar 9,60%. Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het stilaan doodstil, met slechts sommige achterblijvers die nog komen rapporteren. Dat zal in de komende weken niet anders zijn. Het is nu wachten op de resultaten van Alcoa, die binnen een goede maand gepubliceerd gaan worden. In afwachting moeten we ons tevreden stellen met de cijfers van achterblijvers, zoals vandaag bijvoorbeeld Campbell Soup.