Voor bijna alle Amerikanen is het economisch herstel het zwakste ooit na een crisis, waarbij bovendien nog eens moet opgemerkt worden dat die crisis bijzonder zwaar was. De stijging van de lonen was nog nooit sinds de Tweede Wereldoorlog zo zwak.

Maar niet iedereen klaagt. De banken wrijven in de handen over het economisch herstel in de VS, Goldman Sachs heeft het loon voor zijn junior medewerkers met 20% verhoogd. Een week geleden heeft Morgan Stanley al de lonen van deze categorie medewerkers met een kwart verhoogd.

Voor bijna alle Amerikanen is het economisch herstel het zwakste ooit na een crisis, waarbij bovendien nog eens moet opgemerkt worden dat die crisis bijzonder zwaar was. De stijging van de lonen was nog nooit sinds de Tweede Wereldoorlog zo zwak. Maar niet iedereen klaagt. De banken wrijven in de handen over het economisch herstel in de VS, Goldman Sachs heeft het loon voor zijn junior medewerkers met 20% verhoogd. Een week geleden heeft Morgan Stanley al de lonen van deze categorie medewerkers met een kwart verhoogd.