In Amsterdam is de AEX de afgelopen week met ruim 2% gestegen vergeleken met vorige week vrijdag, tot 390,82 punten. Daarmee bewoog de index in lijn met de andere Europese beurzen, die de zorgen rondom de situatie in de Krim van zich afschudden.

Veel Nederlands bedrijfsnieuws was er niet. SBM-Offshore stond in de belangstelling, nadat het hoofd Investor relations had aangegeven dat er geen aanwijzingen waren voor omkopingen in Brazilië.

Overigens is dit bericht later door SBM zelf weer ontkracht en blijft het wachten op meer duidelijkheid.

Beter Bed rapporteerde een omzetdaling in het vierde kwartaal van 2013 met 10% en een daling van het bedrijfsresultaat met liefst 70%. De vooruitzichten voor het bedrijf blijven in de voornaamste markten erg onzeker en daarom handhaven we ons advies op verkopen.

In Amsterdam is de AEX de afgelopen week met ruim 2% gestegen vergeleken met vorige week vrijdag, tot 390,82 punten. Daarmee bewoog de index in lijn met de andere Europese beurzen, die de zorgen rondom de situatie in de Krim van zich afschudden. Veel Nederlands bedrijfsnieuws was er niet. SBM-Offshore stond in de belangstelling, nadat het hoofd Investor relations had aangegeven dat er geen aanwijzingen waren voor omkopingen in Brazilië. Overigens is dit bericht later door SBM zelf weer ontkracht en blijft het wachten op meer duidelijkheid. Beter Bed rapporteerde een omzetdaling in het vierde kwartaal van 2013 met 10% en een daling van het bedrijfsresultaat met liefst 70%. De vooruitzichten voor het bedrijf blijven in de voornaamste markten erg onzeker en daarom handhaven we ons advies op verkopen.