Alan Tonelson, is namelijk lid van de United States Business and Industry Council en daarnaast ook erg bekend als auteur van het boek "The Race to the Bottom". Hij staat overigens bekend om zijn uitspraken die weinig aan de verbeelding overlaten.

Volgens Tonelson stellen President Obama en Treasury Secretary Tim Geithner zich als doetjes op in hun onderhandelingen met China. Blijkbaar vrezen ze deze belangrijke handelspartner op de tenen te trappen.

Het is inderdaad zo dat China de VS heel wat geld heeft geleend, maar toch is volgens Tonelson een krachtig ingrijpen noodzakelijk om de VS uit de economische put te trekken.

Door een forse invoerbelasting te hebben, zouden Amerikaanse producten concurrentieel gezien opnieuw interessanter worden.

Alan Tonelson, is namelijk lid van de United States Business and Industry Council en daarnaast ook erg bekend als auteur van het boek "The Race to the Bottom". Hij staat overigens bekend om zijn uitspraken die weinig aan de verbeelding overlaten. Volgens Tonelson stellen President Obama en Treasury Secretary Tim Geithner zich als doetjes op in hun onderhandelingen met China. Blijkbaar vrezen ze deze belangrijke handelspartner op de tenen te trappen. Het is inderdaad zo dat China de VS heel wat geld heeft geleend, maar toch is volgens Tonelson een krachtig ingrijpen noodzakelijk om de VS uit de economische put te trekken. Door een forse invoerbelasting te hebben, zouden Amerikaanse producten concurrentieel gezien opnieuw interessanter worden.