In het kader van de onderhandeling van de uitzendrechten pleitte Belgacom voor een niet-exclusief model, waarbij alle voetbalfans de eerste klasse op hun tv kunnen volgen, ongeacht hun operator, en tegen voorwaarden die voor iedereen toegankelijk zijn.

Dominique Leroy, CEO van Belgacom: " Ik ben zeer tevreden dat dankzij de toekenning van de LIVE rechten van de Jupiler Pro League aan meerdere operatoren, 'voetbal voor iedereen'- mogelijk wordt en dat onze abonnees de volgende drie seizoenen naar alle wedstrijden van de eerste klasse kunnen kijken".

In het kader van de onderhandeling van de uitzendrechten pleitte Belgacom voor een niet-exclusief model, waarbij alle voetbalfans de eerste klasse op hun tv kunnen volgen, ongeacht hun operator, en tegen voorwaarden die voor iedereen toegankelijk zijn. Dominique Leroy, CEO van Belgacom: " Ik ben zeer tevreden dat dankzij de toekenning van de LIVE rechten van de Jupiler Pro League aan meerdere operatoren, 'voetbal voor iedereen'- mogelijk wordt en dat onze abonnees de volgende drie seizoenen naar alle wedstrijden van de eerste klasse kunnen kijken".