Alle twijfels zijn volgens Nick Colas van ConvergEx van de baan: Wall Street is peperduur. Colas baseert zich voor deze vaststelling op de evolutie van de "Shiller P/E" index. Op basis van deze index zijn de beurskoersen zelfs op weg naar koersen die tot een crash zouden kunnen leiden.

Die "Shiller P/E" staat momenteel op 25,30 en dat is een gevaarlijk hoog niveau. Colas is van mening dat we onszelf niets moeten wijsmaken. De Amerikaanse beurzen zijn fors overgewaardeerd en zullen eerder vroeg dan laat ook een toontje lager moeten gaan blazen.

Alle twijfels zijn volgens Nick Colas van ConvergEx van de baan: Wall Street is peperduur. Colas baseert zich voor deze vaststelling op de evolutie van de "Shiller P/E" index. Op basis van deze index zijn de beurskoersen zelfs op weg naar koersen die tot een crash zouden kunnen leiden. Die "Shiller P/E" staat momenteel op 25,30 en dat is een gevaarlijk hoog niveau. Colas is van mening dat we onszelf niets moeten wijsmaken. De Amerikaanse beurzen zijn fors overgewaardeerd en zullen eerder vroeg dan laat ook een toontje lager moeten gaan blazen.