In de straten van de grote Turkse steden wordt nog steeds volop geprotesteerd tegen het bewind van premier Erdogan, maar die houdt onveranderd zijn been stijf. Volgens Erdogan zijn de verkiezingen van 30 maart de belangrijkste die ooit in het land zijn gehouden.

Hij hoopt natuurlijk dat zijn partij het akkoord van de kiezers zal krijgen om het gevoerde beleid verder te zetten. Erdogan zei verder niet te zullen zwichten voor straatgeweld en dat betekent dat de kansen op een verdere escalatie van de Turkse crisis steeds waarschijnlijker wordt. Alle stoppen dreigen door te slaan in Turkije.

In de straten van de grote Turkse steden wordt nog steeds volop geprotesteerd tegen het bewind van premier Erdogan, maar die houdt onveranderd zijn been stijf. Volgens Erdogan zijn de verkiezingen van 30 maart de belangrijkste die ooit in het land zijn gehouden. Hij hoopt natuurlijk dat zijn partij het akkoord van de kiezers zal krijgen om het gevoerde beleid verder te zetten. Erdogan zei verder niet te zullen zwichten voor straatgeweld en dat betekent dat de kansen op een verdere escalatie van de Turkse crisis steeds waarschijnlijker wordt. Alle stoppen dreigen door te slaan in Turkije.