Met name in de grondstoffensector zijn er een paar bedrijfjes die nog komen verslag uitbrengen over het voorbije kwartaal.

Dat geldt onder andere voor Premier Gold Mines, Panhandle Oil and Gas, Orvana Minerals enzovoort. In Europa valt er niets bijzonders te melden en daar zal in de komende weken ook geen verandering in komen.

Pas vanaf de tweede of de derde week van januari komt de stroom kwartaalcijfers weer op komst.

Vanavond zullen alle ogen gericht zijn op FED-voorzitter Ben Bernanke, die een toelichting zal geven na afloop van de meeting van de Amerikaanse centrale bank.

Mogelijk zal Bernanke een verlenging van het inkoopprogramma van de Amerikaanse staatsobligaties aankondigen.

Met name in de grondstoffensector zijn er een paar bedrijfjes die nog komen verslag uitbrengen over het voorbije kwartaal. Dat geldt onder andere voor Premier Gold Mines, Panhandle Oil and Gas, Orvana Minerals enzovoort. In Europa valt er niets bijzonders te melden en daar zal in de komende weken ook geen verandering in komen. Pas vanaf de tweede of de derde week van januari komt de stroom kwartaalcijfers weer op komst. Vanavond zullen alle ogen gericht zijn op FED-voorzitter Ben Bernanke, die een toelichting zal geven na afloop van de meeting van de Amerikaanse centrale bank. Mogelijk zal Bernanke een verlenging van het inkoopprogramma van de Amerikaanse staatsobligaties aankondigen.