In Brussel start vandaag een meeting van de Europese Unie die twee dagen zal duren. Onderwerp van gesprek zal onder andere een financieel framework voor de middellange periode zijn. De discussies omtrent dit onderwerp kunnen bijzonder fel worden.

In Brussel zullen echter vrijwel alle ogen gericht zijn op de Britse premier David Cameron, die voor het eerst deelneemt aan een EU-meeting na zijn bevestiging dat het Verenigd Koninkrijk een referendum zal organiseren over het lidmaatschap van het land van de Europese Unie.

In Brussel start vandaag een meeting van de Europese Unie die twee dagen zal duren. Onderwerp van gesprek zal onder andere een financieel framework voor de middellange periode zijn. De discussies omtrent dit onderwerp kunnen bijzonder fel worden. In Brussel zullen echter vrijwel alle ogen gericht zijn op de Britse premier David Cameron, die voor het eerst deelneemt aan een EU-meeting na zijn bevestiging dat het Verenigd Koninkrijk een referendum zal organiseren over het lidmaatschap van het land van de Europese Unie.