Mogelijk verlaagt hij de deposit en refi rente nog eens met 10 basis punten om aan te geven dat er iets komt. Maar ook dat is niet zeker. En in hoeverre kijken we hier naar een anticipatie op en anticipatie? Allemaal vragen we waar we morgen een antwoord op krijgen.

Inmiddels zijn de Europese beuzen wat hoger geopend, zonder dat er evenwel sprake is van grote uitslagen. Veel beleggers houden het poeder droog in afwachting tot ze de boodschap van Mario Draghi hebben ontvangen. Ook op de valutamarkten is het doodstil geworden.

Mogelijk verlaagt hij de deposit en refi rente nog eens met 10 basis punten om aan te geven dat er iets komt. Maar ook dat is niet zeker. En in hoeverre kijken we hier naar een anticipatie op en anticipatie? Allemaal vragen we waar we morgen een antwoord op krijgen. Inmiddels zijn de Europese beuzen wat hoger geopend, zonder dat er evenwel sprake is van grote uitslagen. Veel beleggers houden het poeder droog in afwachting tot ze de boodschap van Mario Draghi hebben ontvangen. Ook op de valutamarkten is het doodstil geworden.