De FED heeft de kiemen gelegd voor een crisis waar de dot-com crash van 2000 klein bier tegenover zal zijn. We stevenen af op een recessie die veel langer zal duren dan die van 2000-2003. Na het uiteenspatten van de internetzeepbel verzeilde Wall Street in een recessie die 30 maanden duurde.

Alle banken op Wall Street zijn gedoemd om failliet te gaan, want de banksector zal worden getroffen door een vloedgolf die veel groter zal zijn dan die van 2008. De Amerikaanse overheid zal gedwongen zijn om nogmaals miljarden en miljarden dollars aan beleggersgeld in een bodemloze put te gooien. Burnham neemt zonder enige schroom het woord 'grootste zeepbel ooit' in de mond.

De FED heeft de kiemen gelegd voor een crisis waar de dot-com crash van 2000 klein bier tegenover zal zijn. We stevenen af op een recessie die veel langer zal duren dan die van 2000-2003. Na het uiteenspatten van de internetzeepbel verzeilde Wall Street in een recessie die 30 maanden duurde. Alle banken op Wall Street zijn gedoemd om failliet te gaan, want de banksector zal worden getroffen door een vloedgolf die veel groter zal zijn dan die van 2008. De Amerikaanse overheid zal gedwongen zijn om nogmaals miljarden en miljarden dollars aan beleggersgeld in een bodemloze put te gooien. Burnham neemt zonder enige schroom het woord 'grootste zeepbel ooit' in de mond.