Alle activa die afhankelijk zijn van goedkoop geld moeten het ontgelden, aandelen, obligaties, vastgoed enzovoort zullen in de toekomst alleen maar goedkoper worden. Maar eigenlijk geldt dit ook voor de ganse economie, want die is ook afhankelijk van goedkoop geld.

Alles is kunstmatig opgepompt door het geld dat de centrale bankiers uit de lucht hebben geplukt. Durden spreekt in dat verband van 'debtocrazy', een voertuig waarvan de wielen echter onderuit zullen vallen wanneer de rentestijging zich in de komende maanden verder zet.

Alle activa die afhankelijk zijn van goedkoop geld moeten het ontgelden, aandelen, obligaties, vastgoed enzovoort zullen in de toekomst alleen maar goedkoper worden. Maar eigenlijk geldt dit ook voor de ganse economie, want die is ook afhankelijk van goedkoop geld. Alles is kunstmatig opgepompt door het geld dat de centrale bankiers uit de lucht hebben geplukt. Durden spreekt in dat verband van 'debtocrazy', een voertuig waarvan de wielen echter onderuit zullen vallen wanneer de rentestijging zich in de komende maanden verder zet.