Vandaag rapporteert een bedrijf als Société Anonyme des Bains de Mer et du Cercle des Etrangers à Monaco, een bedrijf waarvan we aannemen dat geen van onze lezers aandelen van bezit.

In de Verenigde Staten komen illustere onbekenden als White Wave Foods met cijfers. Toch nog twee lichtpuntjes: we mogen uitkijken naar de resultaten van Retail Estates en Colruyt.

Op de westerse beurzen blijft de aandacht volgens Theodoor Gilissen Bankiers gericht op de onderhandelingen over de
Amerikaanse begroting, waarover nu wat positievere geluiden te horen zijn, en de nadere details over de Griekse overeenkomst. Griekse obligaties zijn sinds eind juni verdubbeld vooruitlopend op een mogelijke opkoopactie.

Vandaag rapporteert een bedrijf als Société Anonyme des Bains de Mer et du Cercle des Etrangers à Monaco, een bedrijf waarvan we aannemen dat geen van onze lezers aandelen van bezit. In de Verenigde Staten komen illustere onbekenden als White Wave Foods met cijfers. Toch nog twee lichtpuntjes: we mogen uitkijken naar de resultaten van Retail Estates en Colruyt. Op de westerse beurzen blijft de aandacht volgens Theodoor Gilissen Bankiers gericht op de onderhandelingen over de Amerikaanse begroting, waarover nu wat positievere geluiden te horen zijn, en de nadere details over de Griekse overeenkomst. Griekse obligaties zijn sinds eind juni verdubbeld vooruitlopend op een mogelijke opkoopactie.