Een opvallende stijger op de beurs van Wall Street is Yahoo. De koers van dit aandeel stijgt met 7% met de beursintroductie van Alibaba op komst. Het grootste Chinese e-commerce bedrijf maakte een flinke stijging van de winst over vierde kwartaal van het boekjaar bekend.

In de drie maanden tot en met 31 december van vorig jaar werd een nettowinst van 1,35 miljard dollar gerealiseerd, of zowat het dubbele van tijdens dezelfde periode vorig jaar. Yahoo bezit een belang van iets minder dan een kwart procent in de Chinese branchegenoot.

Een opvallende stijger op de beurs van Wall Street is Yahoo. De koers van dit aandeel stijgt met 7% met de beursintroductie van Alibaba op komst. Het grootste Chinese e-commerce bedrijf maakte een flinke stijging van de winst over vierde kwartaal van het boekjaar bekend. In de drie maanden tot en met 31 december van vorig jaar werd een nettowinst van 1,35 miljard dollar gerealiseerd, of zowat het dubbele van tijdens dezelfde periode vorig jaar. Yahoo bezit een belang van iets minder dan een kwart procent in de Chinese branchegenoot.