Geïnspireerd door het succes van gelijkaardige acties in Egypte werd afgelopen weekend een 'sit-in' gehouden, waarna meer dan 100 mensen werden aangehouden.

Het is vooralsnog onduidelijk of Algerije de volgende haard van onrust in de regio gaat worden. Ook in andere landen blijft het broeien, nadat zowel in Tunesië als in Egypte de zittende president wandelen werd gestuurd.

In Syrië blijft het eveneens onrustig, terwijl ook Jemen met heel wat sociale problemen wordt geconfronteerd. De wereldeconomie vreest echter vooral dat Saoedi-Arabië een nieuwe haard van onrust gaat worden.

Geïnspireerd door het succes van gelijkaardige acties in Egypte werd afgelopen weekend een 'sit-in' gehouden, waarna meer dan 100 mensen werden aangehouden. Het is vooralsnog onduidelijk of Algerije de volgende haard van onrust in de regio gaat worden. Ook in andere landen blijft het broeien, nadat zowel in Tunesië als in Egypte de zittende president wandelen werd gestuurd. In Syrië blijft het eveneens onrustig, terwijl ook Jemen met heel wat sociale problemen wordt geconfronteerd. De wereldeconomie vreest echter vooral dat Saoedi-Arabië een nieuwe haard van onrust gaat worden.