Op 6 april 2011 opent ALFACAM officieel haar nieuwe vestiging in Rio de Janeiro. Dat gebeurt in aanwezigheid van een delegatie van Braziliaanse prominenten, Vlaamse topbedrijven, de Belgian Sportstechnology Club en het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen.

Brazilië, en meer bepaald Rio de Janeiro, vormt voor deze Belgische audiovisuele mediareus de ideale uitvalsbasis. Latijns-Amerika biedt een enorme diversiteit aan mogelijkheden.

ALFACAM bevestigde reeds haar Europese kwaliteitsreputatie door de uitstekende captaties van het carnaval in Rio en Bahia de Salvador. Eind 2011 zal ALFACAM onder meer het WK handbal in beeld brengen.

Op 6 april 2011 opent ALFACAM officieel haar nieuwe vestiging in Rio de Janeiro. Dat gebeurt in aanwezigheid van een delegatie van Braziliaanse prominenten, Vlaamse topbedrijven, de Belgian Sportstechnology Club en het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen. Brazilië, en meer bepaald Rio de Janeiro, vormt voor deze Belgische audiovisuele mediareus de ideale uitvalsbasis. Latijns-Amerika biedt een enorme diversiteit aan mogelijkheden. ALFACAM bevestigde reeds haar Europese kwaliteitsreputatie door de uitstekende captaties van het carnaval in Rio en Bahia de Salvador. Eind 2011 zal ALFACAM onder meer het WK handbal in beeld brengen.