Zes volledig uitgeruste TV-wagens en een 25-koppig technisch team zorgen ervoor dat het concert vanuit de Londense Royal Albert Hall de Russische huiskamers bereikt.

Ex-Sovjetleider Michael Gorbatsjov werd op 2 maart tachtig jaar en wordt op 30 maart tijdens 'Gorby 80' op een wel bijzondere manier in de bloemetjes gezet.

Er zijn die avond optredens van onder andere Bryan Ferry, Paul Anka, Melanie C, The Scorpions en de London Symphony Orchestra. De avond wordt gepresenteerd door Sharon Stone en Kevin Spacey.

Bij de genodigden zijn alvast Arnold Schwarzenegger, Shimon Peres, John Major, Cathérine Deneuve, Ted Turner en vele andere.

Zes volledig uitgeruste TV-wagens en een 25-koppig technisch team zorgen ervoor dat het concert vanuit de Londense Royal Albert Hall de Russische huiskamers bereikt. Ex-Sovjetleider Michael Gorbatsjov werd op 2 maart tachtig jaar en wordt op 30 maart tijdens 'Gorby 80' op een wel bijzondere manier in de bloemetjes gezet. Er zijn die avond optredens van onder andere Bryan Ferry, Paul Anka, Melanie C, The Scorpions en de London Symphony Orchestra. De avond wordt gepresenteerd door Sharon Stone en Kevin Spacey. Bij de genodigden zijn alvast Arnold Schwarzenegger, Shimon Peres, John Major, Cathérine Deneuve, Ted Turner en vele andere.