Xavier Devreker, manager Alfacam France, licht toe: "We zijn trots om een opdracht uit te voeren die verbonden is aan een van de opvallendste evenementen uit de actuele Europese politiek. Op de NAVO-top zal president Sarkozy immers voorleggen een eind te maken aan de uitzonderingspositie die Frankrijk binnen het bondgenootschap inneemt. Wat de activiteitenkalender betreft, leveren we een wagen om de officiële ceremonie aan de loopbrug over de Rijn aan Franse kant te registreren. Er staat een Alfacam-regiewagen aan het perscentrum om alle perspunten en persconferenties in beeld te brengen. Ook aan het Palais de la Musique et des Congrès, waar een aantal belangrijke persconferenties met onder meer president Nicolas Sarkozy en bondskanselier Angela Merckel en de plenaire vergaderingen plaatsvinden, staan we met een HD-wagen. Ten slotte brengen we aan de luchthaven met 4 camera's de aankomsten daar in beeld."

Alfacam bracht in het verleden al menig ander politiek staatshoofd of politieke persoonlijkheid in beeld, bv. in 2008 tijdens het verkiezingsdebat tussen de Spaanse premier Zapatero en oppositieleider Mariano Rajoy op de Spaanse publieke omroep TVE, of bij de presidentiële machtsoverdracht tussen Vladimir Poetin en Dmitri Medvedev, en verder ook nog de G8 top in EVIAN (2004) en Sint Petersburg (2006).

Xavier Devreker, manager Alfacam France, licht toe: "We zijn trots om een opdracht uit te voeren die verbonden is aan een van de opvallendste evenementen uit de actuele Europese politiek. Op de NAVO-top zal president Sarkozy immers voorleggen een eind te maken aan de uitzonderingspositie die Frankrijk binnen het bondgenootschap inneemt. Wat de activiteitenkalender betreft, leveren we een wagen om de officiële ceremonie aan de loopbrug over de Rijn aan Franse kant te registreren. Er staat een Alfacam-regiewagen aan het perscentrum om alle perspunten en persconferenties in beeld te brengen. Ook aan het Palais de la Musique et des Congrès, waar een aantal belangrijke persconferenties met onder meer president Nicolas Sarkozy en bondskanselier Angela Merckel en de plenaire vergaderingen plaatsvinden, staan we met een HD-wagen. Ten slotte brengen we aan de luchthaven met 4 camera's de aankomsten daar in beeld."Alfacam bracht in het verleden al menig ander politiek staatshoofd of politieke persoonlijkheid in beeld, bv. in 2008 tijdens het verkiezingsdebat tussen de Spaanse premier Zapatero en oppositieleider Mariano Rajoy op de Spaanse publieke omroep TVE, of bij de presidentiële machtsoverdracht tussen Vladimir Poetin en Dmitri Medvedev, en verder ook nog de G8 top in EVIAN (2004) en Sint Petersburg (2006).