Gelijktijdig draaien twee volledig uitgeruste TV-wagens, bemand door Belgische ploegen, in zowel Salvador de Bahia als in de "Sambadrome" van Rio de Janeiro.

Salvador de Bahia ligt in het noorden van Brazilië en verwierf vooral naambekendheid nadat de videoclip "They Don't Care About Us" van Michael Jackson er werd opgenomen.

De oude binnenstad van het koloniale Bahia ademt een fantastische carnavalsfeer uit. Alfacam zet 14 HDTV-camera's in om het gebeuren, dat verschillende nachten duurt, in beeld te brengen. De Braziliaanse omroep BAND TV zendt dit spektakel live uit.

In Rio de Janeiro barst de strijd tussen rivaliserende carnavalsteams in alle hevigheid los. Op dinsdagavond wordt de winnaar bekend gemaakt.

Alfacam brengt ook deze wedstrijd, die doorgaat in de wereldbekende "Sambadrome" in beeld. Ook het "defilé van de winnaars", nu zaterdag, zal, dankzij Alfacam, in hoge definitie op de Braziliaanse televisie te zien zijn.

Alfacam heeft inmiddels 4 high tech TV-wagens in Brazilië en opent begin april officieel haar vestiging in Rio de Janeiro.

Gelijktijdig draaien twee volledig uitgeruste TV-wagens, bemand door Belgische ploegen, in zowel Salvador de Bahia als in de "Sambadrome" van Rio de Janeiro. Salvador de Bahia ligt in het noorden van Brazilië en verwierf vooral naambekendheid nadat de videoclip "They Don't Care About Us" van Michael Jackson er werd opgenomen. De oude binnenstad van het koloniale Bahia ademt een fantastische carnavalsfeer uit. Alfacam zet 14 HDTV-camera's in om het gebeuren, dat verschillende nachten duurt, in beeld te brengen. De Braziliaanse omroep BAND TV zendt dit spektakel live uit. In Rio de Janeiro barst de strijd tussen rivaliserende carnavalsteams in alle hevigheid los. Op dinsdagavond wordt de winnaar bekend gemaakt. Alfacam brengt ook deze wedstrijd, die doorgaat in de wereldbekende "Sambadrome" in beeld. Ook het "defilé van de winnaars", nu zaterdag, zal, dankzij Alfacam, in hoge definitie op de Braziliaanse televisie te zien zijn. Alfacam heeft inmiddels 4 high tech TV-wagens in Brazilië en opent begin april officieel haar vestiging in Rio de Janeiro.