Gabriel Fehervari, CEO Alfacam Group, voegt hier aan toe: "De bijkomende investering door Gimv in Alfacam Group versterkt de uitstekende band die we al meer dan tien jaar hebben met Gimv.

De dubbele operatie laat ons ook toe om het project EXQI los te trekken van Alfacam, het zijn eigen leven te geven en extern kapitaal aan te trekken naast de 4,5 miljoen EUR die ik persoonlijk met mijn echtgenote Karin Stoop in EXQI investeer. Alfacam Group behoudt wel een substantieel minderheidsbelang bij EXQI nv."

Gabriel Fehervari, CEO Alfacam Group, voegt hier aan toe: "De bijkomende investering door Gimv in Alfacam Group versterkt de uitstekende band die we al meer dan tien jaar hebben met Gimv. De dubbele operatie laat ons ook toe om het project EXQI los te trekken van Alfacam, het zijn eigen leven te geven en extern kapitaal aan te trekken naast de 4,5 miljoen EUR die ik persoonlijk met mijn echtgenote Karin Stoop in EXQI investeer. Alfacam Group behoudt wel een substantieel minderheidsbelang bij EXQI nv."