Gisteren waren er in Europa de resultaten van Hennes & Mauritz, een bedrijf dat traditioneel in een rustige periode rapporteert. Maandag mag Brussel uitkijken naar de cijfers van Colruyt.

In de komende dagen zal het nog een tijdje stil blijven, waarna de cijferstroom vanaf de tweede of derde week van juli weer op gang zal komen. Traditioneel wordt de stroom op gang geschoten door Alcoa.

Op Wall Street is er vandaag weinig te melden, met als uitschieters toch de resultaten van KB Home. De cijfers van dit bedrijf zijn richtinggevend voor wat er in de bouwsector gebeurt.

Gisteren waren er in Europa de resultaten van Hennes & Mauritz, een bedrijf dat traditioneel in een rustige periode rapporteert. Maandag mag Brussel uitkijken naar de cijfers van Colruyt. In de komende dagen zal het nog een tijdje stil blijven, waarna de cijferstroom vanaf de tweede of derde week van juli weer op gang zal komen. Traditioneel wordt de stroom op gang geschoten door Alcoa. Op Wall Street is er vandaag weinig te melden, met als uitschieters toch de resultaten van KB Home. De cijfers van dit bedrijf zijn richtinggevend voor wat er in de bouwsector gebeurt.