Die vielen volgens ABN Amro niet tegen, maar ze zijn zelden een goede voorspelling van de komende resultaten van andere bedrijven.

Op de Amsterdamse beurs stond KPN in de belangstelling. Het bedrijf kreeg goedkeuring van de aandeelhouders voor een claimemissie van EUR 3 miljard, die dient voor lopende financieringen en versterking van de balans.

Daarnaast kwam het bericht dat de Duitse investeringsmaatschappij Joh. A. Benckiser (JAB) een formeel bod uitbrengt van EUR 12,50 per aandeel op DE Masterblenders, waarmee het koffie- en theebedrijf op EUR 7,5 miljard wordt gewaardeerd.

Die vielen volgens ABN Amro niet tegen, maar ze zijn zelden een goede voorspelling van de komende resultaten van andere bedrijven. Op de Amsterdamse beurs stond KPN in de belangstelling. Het bedrijf kreeg goedkeuring van de aandeelhouders voor een claimemissie van EUR 3 miljard, die dient voor lopende financieringen en versterking van de balans. Daarnaast kwam het bericht dat de Duitse investeringsmaatschappij Joh. A. Benckiser (JAB) een formeel bod uitbrengt van EUR 12,50 per aandeel op DE Masterblenders, waarmee het koffie- en theebedrijf op EUR 7,5 miljard wordt gewaardeerd.