Dat betekent dat in de verte al weer een nieuwe cijferstroom wenkt. In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Comverse Technology en Rosetta Economics.

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels opgedroogd, hoewel nog enkele achterblijvers met resultaten kunnen komen. Het betreft dan meestal bedrijven die met een gebroken boekjaar werken.

Op de beurs van Shanghai is de cijferstroom nog niet achter de rug, voor vandaag dinsdag staan onder andere de cijfers van China Development Financial Holding, Jiangsu Kanion Pharmaceutical Company en Guangdong Electric Power Development op de agenda.

Alcoa schiet volgende week resultatenseizoen in Verenigde Staten op gang

De officiële start van het resultatenseizoen in de Verenigde Staten is volgende dinsdag, wanneer aluminiumfabrikant Alcoa naar goede gewoonte als eerste de cijfers gaat bekendmaken. Daarna volgen een paar stillere dagen, waarna vervolgens de cijferstroom in volle hevigheid kan losbarsten.

In Europa zullen we iets meer geduld moeten opbrengen alvorens het resultatenseizoen op gang wordt geschoten. Aan deze kant van de Atlantische Oceaan bijt ASML telkens de spits vast.

Dat betekent dat in de verte al weer een nieuwe cijferstroom wenkt. In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Comverse Technology en Rosetta Economics. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels opgedroogd, hoewel nog enkele achterblijvers met resultaten kunnen komen. Het betreft dan meestal bedrijven die met een gebroken boekjaar werken. Op de beurs van Shanghai is de cijferstroom nog niet achter de rug, voor vandaag dinsdag staan onder andere de cijfers van China Development Financial Holding, Jiangsu Kanion Pharmaceutical Company en Guangdong Electric Power Development op de agenda. Alcoa schiet volgende week resultatenseizoen in Verenigde Staten op gang De officiële start van het resultatenseizoen in de Verenigde Staten is volgende dinsdag, wanneer aluminiumfabrikant Alcoa naar goede gewoonte als eerste de cijfers gaat bekendmaken. Daarna volgen een paar stillere dagen, waarna vervolgens de cijferstroom in volle hevigheid kan losbarsten. In Europa zullen we iets meer geduld moeten opbrengen alvorens het resultatenseizoen op gang wordt geschoten. Aan deze kant van de Atlantische Oceaan bijt ASML telkens de spits vast.