We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Pier 1 Imports. Op de Europese beurzen valt er zo goed als geen nieuws te rapen, de stroom kwartaalcijfers is hier al lang achter de rug. Volgende week dinsdag wordt de nieuwe stroom kwartaalcijfers door Alcoa op gang geschoten.

In China zijn er wel nog dagelijks bedrijven die komen rapporteren. Vandaag zijn er onder andere de cijfers van China Infrastructure Investment Corporation en China Natural Resources. Tot dusver is het opvallend dat er meer tegenvallers dan

meevallers waren.

Cijferstroom komt na rustperiode op volle gang

We staan aan de vooravond aan het verlengde paasweekend, wat betekent dat we een paar rustige dagen voor de boeg hebben. Hoewel de financiële markten gesloten blijven, worden in de Verenigde Staten morgen toch de werkloosheidscijfers voor de maand maart bekendgemaakt.

De economen mikken op minstens 200.000 nieuwe jobs buiten de landbouwsector. Een meevallend cijfer zou de hausse op de beurzen in een nieuwe fase kunnen duwen. Pas vanaf volgende week dinsdag wordt het op de financiële markten weer 'business as usual'. Ook vandaag zullen de verhandelde volumes eerder dun blijven.

We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Pier 1 Imports. Op de Europese beurzen valt er zo goed als geen nieuws te rapen, de stroom kwartaalcijfers is hier al lang achter de rug. Volgende week dinsdag wordt de nieuwe stroom kwartaalcijfers door Alcoa op gang geschoten. In China zijn er wel nog dagelijks bedrijven die komen rapporteren. Vandaag zijn er onder andere de cijfers van China Infrastructure Investment Corporation en China Natural Resources. Tot dusver is het opvallend dat er meer tegenvallers dan meevallers waren.Cijferstroom komt na rustperiode op volle gang We staan aan de vooravond aan het verlengde paasweekend, wat betekent dat we een paar rustige dagen voor de boeg hebben. Hoewel de financiële markten gesloten blijven, worden in de Verenigde Staten morgen toch de werkloosheidscijfers voor de maand maart bekendgemaakt. De economen mikken op minstens 200.000 nieuwe jobs buiten de landbouwsector. Een meevallend cijfer zou de hausse op de beurzen in een nieuwe fase kunnen duwen. Pas vanaf volgende week dinsdag wordt het op de financiële markten weer 'business as usual'. Ook vandaag zullen de verhandelde volumes eerder dun blijven.