Op Wall Street zijn er vandaag alleen een paar bedrijven uit de derdde rij die komen rapporteren, zoals bijvoorbeeld Family Dollar Stores en Apollo Group.

Met Monsanto krijgen we toch al een relatief bekende naam. Vanaf volgende week kunnen we uitkijken naar de eerste kwartaal- en jaarcijfers van grotere bedrijven, maandag is meteen Alcoa aan de beurt.

In Europa is het eveneens nog wat vroeg voor de kwartaalcijfers, in de komende dagen gaat het trouwens doodstil blijven. Halverwege de maand komen de eerste Europese bedrijven rapporteren.

Op Wall Street zijn er vandaag alleen een paar bedrijven uit de derdde rij die komen rapporteren, zoals bijvoorbeeld Family Dollar Stores en Apollo Group. Met Monsanto krijgen we toch al een relatief bekende naam. Vanaf volgende week kunnen we uitkijken naar de eerste kwartaal- en jaarcijfers van grotere bedrijven, maandag is meteen Alcoa aan de beurt. In Europa is het eveneens nog wat vroeg voor de kwartaalcijfers, in de komende dagen gaat het trouwens doodstil blijven. Halverwege de maand komen de eerste Europese bedrijven rapporteren.