Daarnaast zijn er nog de resultaten Costco Wholesale Operation en Family Dollar. Morgen is het dan de beurt aan PepsiCo en hotelketenuitbater Marriott International, waarna de cijferstroom volgende week definitief losbarst.

Op de eerste Europese bedrijfsresultaten moeten we nog even langer wachten, de eerste cijfers. Op 12 oktober maakt Philips de kwartaalcijfers bekend, op dezelfde dag dat Kinepolis de bezoekersresultaten bekendmaakt. Een dag later komt Arseus met een trading update over het derde kwartaal.

Daarnaast zijn er nog de resultaten Costco Wholesale Operation en Family Dollar. Morgen is het dan de beurt aan PepsiCo en hotelketenuitbater Marriott International, waarna de cijferstroom volgende week definitief losbarst. Op de eerste Europese bedrijfsresultaten moeten we nog even langer wachten, de eerste cijfers. Op 12 oktober maakt Philips de kwartaalcijfers bekend, op dezelfde dag dat Kinepolis de bezoekersresultaten bekendmaakt. Een dag later komt Arseus met een trading update over het derde kwartaal.