Euro kan nog steeds aanklampen boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro zich volatiel gedragen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3066 dollar betaald, of iets minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,85%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud weer goedkoper, olieprijs moet eveneens inbinden

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1658 dollar betaald, of een fractie minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro kan nog steeds aanklampen boven 1,30 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro zich volatiel gedragen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3066 dollar betaald, of iets minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,85%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud weer goedkoper, olieprijs moet eveneens inbinden Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1658 dollar betaald, of een fractie minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.