Albert Ploegh (ING): "Algemeen wordt verwacht dat de trends uit het eerste kwartaal zich hebben verder gezet bij Dexia. Ik reken op een nettowinst van 198 miljoen euro, tegenover 216 miljoen euro tijdens het eerste kwartaal. De consensusverwachting ligt op een nettowinst van 223 miljoen euro."

Ploegh heeft een advies houden voor Dexia, met een koersdoel van 4,20 euro: "De Tier 1 ratio zal mijn inziens zijn uitgekomen op 13%, tegenover 12,50%. Ik verwacht een kleine verbetering in de boekwaarde per aandeel en in de tangible equity per aandeel."

Albert Ploegh (ING): "Algemeen wordt verwacht dat de trends uit het eerste kwartaal zich hebben verder gezet bij Dexia. Ik reken op een nettowinst van 198 miljoen euro, tegenover 216 miljoen euro tijdens het eerste kwartaal. De consensusverwachting ligt op een nettowinst van 223 miljoen euro." Ploegh heeft een advies houden voor Dexia, met een koersdoel van 4,20 euro: "De Tier 1 ratio zal mijn inziens zijn uitgekomen op 13%, tegenover 12,50%. Ik verwacht een kleine verbetering in de boekwaarde per aandeel en in de tangible equity per aandeel."