Deze laatste argumenteren dat een algemene vergadering van MCS-houders eenzijdig de vervaldag kan verplaatsen en bepaalde voorwaarden van de MCS-conversie kan wijzigen.

Ageas meent dat de overeenkomst tussen de vier emittenten en de MCS-houders niet voorziet in dergelijke bevoegdheden, en ziet dan ook geen enkele grondslag voor deze juridische procedures.

Albert Ploegh (ING): "Nederland speelt het spel hard tegen Ageas, maar toch ben ik er van overtuigd dat er een vriendschappelijke oplossing uit de bus gaat komen. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd."

Deze laatste argumenteren dat een algemene vergadering van MCS-houders eenzijdig de vervaldag kan verplaatsen en bepaalde voorwaarden van de MCS-conversie kan wijzigen. Ageas meent dat de overeenkomst tussen de vier emittenten en de MCS-houders niet voorziet in dergelijke bevoegdheden, en ziet dan ook geen enkele grondslag voor deze juridische procedures. Albert Ploegh (ING): "Nederland speelt het spel hard tegen Ageas, maar toch ben ik er van overtuigd dat er een vriendschappelijke oplossing uit de bus gaat komen. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd."