Albert Ploegh (ING): "KBL werd anderzijds wel verkocht aan Hinduja Group en dit voor een bedrag van 1,345 miljard euro. Die prijs ligt duidelijk onder mijn verwachtingen, iets waar de crisis op de financiële markten niet vreemd aan is. Anderzijds had de beurs al rekening gehouden met een lagere prijs, gezien het moeilijke beursklimaat."

Ploegh heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel KBC: "Het is nu uitkijken naar de IPO van CSOB. Ik vermoed dat ongeveer 40% van de aandelen van deze dochter naar de beurs gebracht zullen worden. Het risico bestaat echter dat de beursintroductie vanwege de marktomstandigheden gaat uitgesteld worden, ook al omdat de verwachte belangstelling voor de aandelen relatief gering zou zijn."

Albert Ploegh (ING): "KBL werd anderzijds wel verkocht aan Hinduja Group en dit voor een bedrag van 1,345 miljard euro. Die prijs ligt duidelijk onder mijn verwachtingen, iets waar de crisis op de financiële markten niet vreemd aan is. Anderzijds had de beurs al rekening gehouden met een lagere prijs, gezien het moeilijke beursklimaat." Ploegh heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel KBC: "Het is nu uitkijken naar de IPO van CSOB. Ik vermoed dat ongeveer 40% van de aandelen van deze dochter naar de beurs gebracht zullen worden. Het risico bestaat echter dat de beursintroductie vanwege de marktomstandigheden gaat uitgesteld worden, ook al omdat de verwachte belangstelling voor de aandelen relatief gering zou zijn."