Albert Ploegh (ING): "Fortis heeft relatief gezien een grote blootstelling aan Griekenland. De Europese ministers van Financiën zijn inmiddels akkoord gegaan om Griekenland hulp te bieden wanneer dat nodig zou zijn."

Daarmee zou de rust rond de staatsobligaties in de portefeuille van Fortis kunnen terugkeren. Ploegh blijft koper van het aandeel Fortis: "Op 31 december bedroeg de totale blootstelling aan de zogenaamde PIGS 18,10 miljard euro. Ik verwacht dat Fortis zijn portefeuille in de loop van dit jaar evenwichtiger zal uitbouwen. Daar is ruimte voor, gezien de ongerealiseerde meerwaarden op de portefeuille van staatsobligaties."

Albert Ploegh (ING): "Fortis heeft relatief gezien een grote blootstelling aan Griekenland. De Europese ministers van Financiën zijn inmiddels akkoord gegaan om Griekenland hulp te bieden wanneer dat nodig zou zijn." Daarmee zou de rust rond de staatsobligaties in de portefeuille van Fortis kunnen terugkeren. Ploegh blijft koper van het aandeel Fortis: "Op 31 december bedroeg de totale blootstelling aan de zogenaamde PIGS 18,10 miljard euro. Ik verwacht dat Fortis zijn portefeuille in de loop van dit jaar evenwichtiger zal uitbouwen. Daar is ruimte voor, gezien de ongerealiseerde meerwaarden op de portefeuille van staatsobligaties."