Albert Ploegh (ING):"Ageas biedt sterker weerstand gedacht en ik verwacht dat de winst uit de verzekeringsactiviteiten tijdens het tweede kwartaal ongeveer gelijk zal zijn gebleven ten opzichte van het eerste kwartaal."

De omzet zou 204,70 miljoen euro bedragen, of een stijging met 7,60% ten opzichte van vorig jaar. Ploegh: "De EBIT zou 16,20 miljoen euro bedragen, tegenover een consensus van 16,90 miljoen euro. Dat is 6% meer op jaarbasis. Zodoende komen we uit op een winst per aandeel van 0,33 euro, of 0,43 euro zonder rekening te houden met eenmalige factoren. Het koopadvies voor het aandeel blijft voorlopig behouden."

Albert Ploegh (ING):"Ageas biedt sterker weerstand gedacht en ik verwacht dat de winst uit de verzekeringsactiviteiten tijdens het tweede kwartaal ongeveer gelijk zal zijn gebleven ten opzichte van het eerste kwartaal." De omzet zou 204,70 miljoen euro bedragen, of een stijging met 7,60% ten opzichte van vorig jaar. Ploegh: "De EBIT zou 16,20 miljoen euro bedragen, tegenover een consensus van 16,90 miljoen euro. Dat is 6% meer op jaarbasis. Zodoende komen we uit op een winst per aandeel van 0,33 euro, of 0,43 euro zonder rekening te houden met eenmalige factoren. Het koopadvies voor het aandeel blijft voorlopig behouden."