Albert Ploeg (ING): "Er zal uiteraard veel aandacht uitgaan naar het onderwerp deleveraging. Daarnaast hopen we meer zicht te krijgen op de resultaten en op de kapitaalbehoeften als gevolg van de invoering van de nieuwe Bazel III richtlijnen."

Ploegh heeft nog steeds een neutraal advies voor Dexia, met een koersdoel van 3,50 euro: "Voorlopig blijf ik voorzichtig op de winstgevendheid bij de bank op korte termijn, rekening gehouden met het feit dat de kostprijs van de deleveraging in de komende jaren duidelijk zichtbaar gaat worden. Op de huidige koersniveaus is het aandeel mijn inziens correct gewaardeerd."

Albert Ploeg (ING): "Er zal uiteraard veel aandacht uitgaan naar het onderwerp deleveraging. Daarnaast hopen we meer zicht te krijgen op de resultaten en op de kapitaalbehoeften als gevolg van de invoering van de nieuwe Bazel III richtlijnen." Ploegh heeft nog steeds een neutraal advies voor Dexia, met een koersdoel van 3,50 euro: "Voorlopig blijf ik voorzichtig op de winstgevendheid bij de bank op korte termijn, rekening gehouden met het feit dat de kostprijs van de deleveraging in de komende jaren duidelijk zichtbaar gaat worden. Op de huidige koersniveaus is het aandeel mijn inziens correct gewaardeerd."