Alarmlichten beginnen opnieuw te flikkeren, aldus het analistenteam van de grootste Duitse bank, want de verhouding tussen de balans van de Amerikaanse centrale bank en de S&P 500 baart grote zorgen. Er blijkt namelijk een duidelijk verband tussen beiden te bestaan.

De megarally op de beurs van Wall Street uit de afgelopen vijf jaar ging gepaard met een stelselmatige uitrekken van de balans van de FED. Maar die correlatie lijkt nu te zijn verstoord en dat zou er volgens Deutsche Bank op kunnen wijzen dat er een grote correctie op komst is.

Alarmlichten beginnen opnieuw te flikkeren, aldus het analistenteam van de grootste Duitse bank, want de verhouding tussen de balans van de Amerikaanse centrale bank en de S&P 500 baart grote zorgen. Er blijkt namelijk een duidelijk verband tussen beiden te bestaan. De megarally op de beurs van Wall Street uit de afgelopen vijf jaar ging gepaard met een stelselmatige uitrekken van de balans van de FED. Maar die correlatie lijkt nu te zijn verstoord en dat zou er volgens Deutsche Bank op kunnen wijzen dat er een grote correctie op komst is.