Die verslechtering zal gepaard gaan met een verdere economische achteruitgang. De cocktail van nog meer besparingsmaatregelen, van het aanhalen van de begrotingsteugels en van een gebrekkige kredietverstrekking dreigt de economie dieper in het dal te duwen.

In verschillende Zuid-Europese landen dreigt een politieke chaos te ontstaan, maar Lachman kijkt ook met een bang oog richting Frankrijk. Daar stijgt de ster van het extreemrechtse Front National van Marine Le Pen naarmate die van de zittende president François Hollande taant. Frankrijk zou wel eens het volgende kruitvat kunnen worden.

Die verslechtering zal gepaard gaan met een verdere economische achteruitgang. De cocktail van nog meer besparingsmaatregelen, van het aanhalen van de begrotingsteugels en van een gebrekkige kredietverstrekking dreigt de economie dieper in het dal te duwen. In verschillende Zuid-Europese landen dreigt een politieke chaos te ontstaan, maar Lachman kijkt ook met een bang oog richting Frankrijk. Daar stijgt de ster van het extreemrechtse Front National van Marine Le Pen naarmate die van de zittende president François Hollande taant. Frankrijk zou wel eens het volgende kruitvat kunnen worden.