Deze uitspraak werd door Krugman gedaan naar aanleiding van de verschijning van het boek"The Map and the Territory", van de hand van Greenspan. Hij verwees naar een artikel van de hand van de commentator van de Washington Post die opmerkte dat Greenspan alle verantwoordelijkheid voor de schuldencrisis van hand wijst.

De ex-FED topman vermeldt in zijn boek ook niet dat alle voorspellingen die Greenspan sinds het uitbreken van de crisis deed er volledig naast zaten. Volgens Krugman doet Greenspan nog steeds zijn uiterste best om van de wereld een zo slecht mogelijke plaats te maken.

Deze uitspraak werd door Krugman gedaan naar aanleiding van de verschijning van het boek"The Map and the Territory", van de hand van Greenspan. Hij verwees naar een artikel van de hand van de commentator van de Washington Post die opmerkte dat Greenspan alle verantwoordelijkheid voor de schuldencrisis van hand wijst. De ex-FED topman vermeldt in zijn boek ook niet dat alle voorspellingen die Greenspan sinds het uitbreken van de crisis deed er volledig naast zaten. Volgens Krugman doet Greenspan nog steeds zijn uiterste best om van de wereld een zo slecht mogelijke plaats te maken.