Wall Street heeft momenteel tal van kopzorgen, waarvan de 'sequester' (het opleggen van een schuldenplafond) er maar eentje is.

Greenspan gelooft echter niet dat deze en andere problemen de beleggers veel schrik moeten aanjagen. Er is namelijk momenteel een andere factor die het economisch wel en wee bepaalt.

Het is met name de beurs op Wall Street die de economie richting geeft en het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Tyler Durden van Zerohedge wijst er op dat ook in 1987, 2000 en 2008 de beurs economisch een doorslaggevende factor was. Er is dus niets nieuws onder de zon.

Wall Street heeft momenteel tal van kopzorgen, waarvan de 'sequester' (het opleggen van een schuldenplafond) er maar eentje is. Greenspan gelooft echter niet dat deze en andere problemen de beleggers veel schrik moeten aanjagen. Er is namelijk momenteel een andere factor die het economisch wel en wee bepaalt. Het is met name de beurs op Wall Street die de economie richting geeft en het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Tyler Durden van Zerohedge wijst er op dat ook in 1987, 2000 en 2008 de beurs economisch een doorslaggevende factor was. Er is dus niets nieuws onder de zon.