In een interview met de televisiezender ABC was de ex-FED topman opvallend positief voor de economische situatie: "De laatste weken is het plaatje opvallend verbeterd, met als climax natuurlijk de meevallende werkloosheidscijfers van afgelopen vrijdag. Daardoor is de kans kleiner geworden dat de VS-economie opnieuw gaat wegzinken. Ik acht het scenario van een nieuwe recessie dan ook onwaarschijnlijk."

In het programma This Week kwam Greenspan uitgebreid aan bod en zijn verklaring kan Wall Street straks een hart onder de riem steken. Maar ook de analisten realiseren positief over de situatie op de arbeidsmarkt. Roger Gröbli van LG Capital Management is positief voor de Amerikaanse arbeidsmarkt, hij verwacht een verdere groei van het aantal jobs. Daar gaan bijvoorbeeld ook de bedrijven die zich richten op export naar de Verenigde Staten van profiteren."

In een interview met de televisiezender ABC was de ex-FED topman opvallend positief voor de economische situatie: "De laatste weken is het plaatje opvallend verbeterd, met als climax natuurlijk de meevallende werkloosheidscijfers van afgelopen vrijdag. Daardoor is de kans kleiner geworden dat de VS-economie opnieuw gaat wegzinken. Ik acht het scenario van een nieuwe recessie dan ook onwaarschijnlijk." In het programma This Week kwam Greenspan uitgebreid aan bod en zijn verklaring kan Wall Street straks een hart onder de riem steken. Maar ook de analisten realiseren positief over de situatie op de arbeidsmarkt. Roger Gröbli van LG Capital Management is positief voor de Amerikaanse arbeidsmarkt, hij verwacht een verdere groei van het aantal jobs. Daar gaan bijvoorbeeld ook de bedrijven die zich richten op export naar de Verenigde Staten van profiteren."