Al die praatjes over zeepbellen zijn niets dan gebakken lucht, zo beweert Ritholtz. Barry Ritholtz, CIO en stichter van Ritholtz Wealth Management, verbaast zich over de ijver waarmee naar zeepbellen wordt gezocht. Bovendien worden die zeepbellen ook gevonden ook.

Wat Ritholtz verbaast, is dat dezelfde zogenaamde experts die alle vorige zeepbellen niet hebben gezien plots wel overal zeepbellen zien opduiken. Die praatjes over zeepbellen zijn dan ook de grootste zeepbel van allemaal, zo besluit de fondsbeheerder cynisch.

Al die praatjes over zeepbellen zijn niets dan gebakken lucht, zo beweert Ritholtz. Barry Ritholtz, CIO en stichter van Ritholtz Wealth Management, verbaast zich over de ijver waarmee naar zeepbellen wordt gezocht. Bovendien worden die zeepbellen ook gevonden ook. Wat Ritholtz verbaast, is dat dezelfde zogenaamde experts die alle vorige zeepbellen niet hebben gezien plots wel overal zeepbellen zien opduiken. Die praatjes over zeepbellen zijn dan ook de grootste zeepbel van allemaal, zo besluit de fondsbeheerder cynisch.